Gojo, Purell

Gojo, Purell

27.06.2018
PURELL Hand Sanitizer е създадена през 1988 г. от GOJO, за да отговори на нуждите на заетите в здравеопазването  и  ресторантьорството хора, търсещи начини за намаляване на разпространението на микроби. Здравните работници трябвало да убиват микробите по ръцете си, когато не са имали достъп до вода и сапун. В ресторантите са се нуждаели от допълнителна защита срещу зарази, за да намалят риска от замърсяването и на храните.
 
PURELL Hand Sanitizer е голям успех, не само защото е ефективен при убиването на 99,99% от най-често срещаните микроби, а защото е удобен, нежен и доставя удоволствие при употреба. Дозаторите и бутилките биха могли да бъдат поставени навсякъде, така че хигиената на ръцете вече да не е ограничена до границите на мивката. И хората се наслаждават на PURELL Hand Sanitizer, защото са освежаващи и нежни.
 
През 1997 г. PURELL Hand Sanitizer е представен и достъпен за потребителите, променяйки завинаги начина, по който те виждат чистота. Скоро той се превръща в американската първа дезинфекция на ръце и значително променя културата по отношение на "чисти ръце".
 
Днес PURELL Hand Sanitizer е една от най-известните марки в света. Тя определя категорията за дезинфекция на ръце и е най-предпочитаната от лекарите, професионалистите и потребителите навсякъде по света.
 
Можете да разгледате продуктите на Purell и Gojo ТУК.