Знаете ли, че

Какво накара ADA Cosmetics да развива линията DermaCare?

29.09.2015


Интервю с Dr. Hans W. Steisslinger, ADA’s R&D Director

Какво накара ADA Cosmetics  да създаде линията DermaCare?

ADA Cosmetics работи с много хотели. Наблюдава се значително  увеличение на броя гости на хотели  с чувствителна кожа- млади и стари .Това включва хора с контактни алергии. Серията продукти DermaCare е разработена специално за хората, които имат чувствителна кожа и/или са склонни към алергични реакции.

 

Означава ли това, че "нормалните" козметични линии са вредни?

Не, по никакъв начин - поне не и за нестрадащите от алергии. ЕС позволява  максимални нива на концентрация за козметични съставки. Продуктите на  ADA често остават под тези нива. Обикновено използват много леки консерванти и напълно се избягваизползването на парабени, оцветителии емулгатори.

 

И така, каква точно е разликата в DermaCare?

За да се намали рискът от кожни раздразнения, ние използваме само избрани съставки, за които е  известно , че се понасятмного добре.  Под голям контрол се сформира избора на съставките за линията DermaCare  -  дори ECARF тества състава и го класифицира като “ за склонни към  алергични  кожни реакции“.

 

Какво означава ECARF изпитани средната?

Дерматолози и Алерголози от Euro­pean Cen­ter for Allergy Research Foun­da­tion (ECARF) тества DermaCare продукти на пациенти с невродермит.  Проверката  на  ECARF потвърждава, че DermaCare се понася много добре при хора с чувствителна кожа и тези, склонни към алергични кожни реакции.

Продуктите от серия DermaCare, които предлагаме, можете да разгледате и поръчате ТУК!

 

Назад