Знаете ли, че

Един проект за Устойчивостта, Дизайна и Вкуса!

24.01.2017


Нийл Пери от Rockpool Group е творчески готвач, който има силна етика към околната среда, когато става въпрос за храната, която той създава и  източниците и доставчиците, които той избира. Сега, вдъхновен от успеха на неговия Rockpool Bar and Grill Burger, Нийл и директоритеТриш Ричардс и Дейвид Дойл са решили ‘take the burger to the people’ заедно с новия "Burger Project" да отидат в Сидни.

Rockpool Executive Development Chef  Майкъл Клифт, който отговаря за ресторантите Rockpool , обясни: "Tork Xpressnap се вписва идеално в устойчивото развитие на Rockpool. Избрах Tork Xpressnap за Burger Project заради чистo естетическия дизайн  на дозатора, качеството, достъпността, и разбира се, устойчивостта. Дозаторите са лесни за използване и зареждане, и се вписват като част от нашия бизнес. Плюс това, дозаторите  „one-at-a-time” допринасят за намаляване на отпадъците и това е най-доброто решение за околната среда.

Това едва ли е изненадващо, тъй като всички опаковки, които Burger Project използва призовават клиентите  да разделят и рециклират отпадъците си.

Новият Burger Project in World Square е в стила на хладно индустриално настроението със смес от бетон, топло сиво, дървени материали, очертани графики и лъскаво модерно обзавеждане. Tork Xpressnap counter се вписват много добре в стила и е идеалното решение на архитекта.

Tork Xpressnap AD-a-Glance са с функция за сменяеми рекламни панели и са идеални за насърчаване на дневни или седмични промоции. Майкъл каза: "Ние използваме панелите за нашето лого."

За избора на салфетки ли? "Избрахме, разбира се, Natural салфетката, която е 100% рециклирана."

За хигиената на ръцете в кухнята, Майкъл е избрал Tork Foam Soap Dispensers и FSC сертифицираните кърпи Tork Xpress Hand. "Ние използваме Tork Soap заради неговите антимикробни качества, а и  сапуна и кърпите за ръце са толкова лесни за зареждане."

Както Майкъл обобщи, "Tork и Burger Project имат един и същ ангажимент за устойчиво развитие." 

Назад