Количка

Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

Tork

 

 

TORK – Швеция e водеща марка в производството на санитарно-хигиенни артикули – кърпи за ръце, домакински ролки, тоалетни хартии, сапуни, ароматизатори и дозатори за тях.

 

TORK  е част от Essity -  водеща световна компания за хигиена и здраве, която разработва, произвежда и продава продукти за лична хигиена (Бебешкa грижa, Женскa грижa, Инконтиненция и медицински решения), битова и професионална хигиена. Визията на Essity е посветен на подобряване на благосъстоянието чрез водещи решения за хигиена и здраве. Продажбите се извършват в приблизително 150 държави под много силни марки, включително водещите световни марки TENA и Tork, както и други марки като Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda и Zewa.

 

http://www.sca-tork.com

172
продукти

Rubbermaid

Rubbermaid – САЩ - пълна гама почистващи системи и аксесоари, решения за разделно събиране на отпадъците, кошове и пепелници, кутии за съхранение на храни, предпазни огради и съоръжения и др.

http://rubbermaid.eu/home

102
продукти

Vikan

Създадена през 1898 г. като фабрика за четки, днес Vikan e високо автоматизирана производствена компания, която работи в световен мащаб и е сред водещите световни доставчици на инструменти и оборудване за почистване.

http://www.vikan.com/int/

58
продукти

TTS Italy

TTS – Италия; инструменти и аксесоари за почистване – държачи и телескопи, мопове и микрофибърни кърпи, камериерски колички и колички за почистване, принадлежности за почистване на стъкла и др.

http://www.ttsystem.com/

49
продукти

ADA Cosmetics International

Немската компания ADA Cosmetics International е пионер в областта на хотелската и SPA козметика,нналожила се като една от най-разпознаваемите марки в Европа с продукти в премиум сегмента. На качеството на ADA Cosmetics International са доверили своите козметични и SPA серии, такива икони в модния бизнес като Bvlgari Chopard, The White Company и други. Продуктите на ADA Cosmetics International са избрани от най-добрите хотелски вериги като Holiday Inn, Best Western, Hermitage, Ramada, Mandarin Bay, Jumeirah hotels and resorts и др. Безспорен номер едно и съответно най-популярен подукт на ADA International е дозаторната система Press&Wash, която второ дестилетие продължава да получава престижни оценки за качество, стил и ефикасност.

http://adaspa.bg

59
продукти
7
продукти

Kleen Purgatis

KLEEN PURGATIS – Германия; препарати за професионално почистване на подове и повърхности.

http://www.kleenpurgatis.de/index.php?id=1&L=1

37
продукти

Hill Brush

Hill Brush - Англия - пълната гама четки , метли , регли , държачи и телескопи за професионални нужди , съобразени с изискванията по НАССАР . Автоматични дозатори за калцуни

http://www.hillbrush.com/

68
продукти

Hygiene Vision

Hygiene Vision – Англия – дозатори и консумативи за WC хигиена, течни сапуни и дезинфектанти, дозатори и пълнители за ароматизатори и за почистване и дезинфекция на тоалетни и писоари.

http://www.hygienevision.com/en/home

0
продукти

Jofel

Jofel – Испания – сешоари за ръце и дозатори за консумативи

http://www.jofel.com

15
продукти

OEL-KLEEN

Абсорбатори на петролни продукти

http://www.oel-kleen.de/

2
продукти

O La La

Салфетки за маса
2
продукти

FRESHAIR

Ароматозатори за въздух и WC
3
продукти

BG

BG Продукти
5
продукти

Vermop

VERMOP – Германия; инструменти и аксесоари за почистване – държачи и телескопи, мопове и микрофибърни кърпи, камериерски колички и колички за почистване, принадлежности за почистване на стъкла и др.

http://www.vermop.com/en/professional.html

17
продукти

Tana

Създадени през 1971 г., Tana Professional е част от Werner & Mertz Group. Tana Professional предлага професионани продукти и цялостни решения за клиентите си от различни области като институции за почистване, болници, мед.институции, домове, гастрономия и ресторантьорство, хотели и ресторанти, обществени перални, индустрия и търговия и хранително-вкусова промишленост.

http://wmprof.com/en/int/about_us_6/brands_15/brands.html

0
продукти

deb

За повече от 65 години, Deb Group е установявила режим за грижа за кожата за всички видове работно място и обществени среди, обхващащи промишления, търговски, хранителен сектор и здравеопазване. Deb Group се състои от 21 фирми, работещи в 16 страни.

http://www.debgroup.com/uk

11
продукти

Duni

Продуктите на Duni не са просто салфетки, покривки, свещи, чаши, чинии и прибори. Те са създатели на очакване, вълнение, вдъхновение и изненади – всички важни части на един незабравим обяд, вечеря или парти. Продуктите на Duni са в повече от 40 пазари и са номер едно в Централна и Северна Европа. В момента в Duni има около 2100 служители в 18 страни. Централата е в Малмьо, а производствени бази са в Швеция, Германия и Полша.

http://www.duni.com/

4
продукти

Fimap

Fimap e основана на 25 март 1988 г., и днес е национален и международен лидер в проектирането и производството на професионални машини за почистване на подове.

http://www.fimap.com/index.php

6
продукти

GRASS

GRASS произвежда препарати за професионално почистване и продукти за безконтактно пране на автомобили и автокозметика. През 2016 г. GRASS стартира линия за производство на гел аромати. Капацитетът на централата за 2016 г. възлиза на повече от 60 000 тона! Площта на производствените цехове е над 3000 м2. Персоналът от професионалиси работи за създаването на качествени продукти. Голямо значение има качеството на водата, която преминава през няколко етапа на почистване: омекотяване, обезлесяване, почистване от органични примеси. Всички процеси се извършват с помощта на най-модерно специализирано оборудване.

https://grass.su/about/

22
продукти

Персонализирани салфетки

В стремежа си да задоволи търсенето на своите клиенти от сектор ХоРеКа, Сканклийн предлага новата си услуга– изработване на персонализирани с логото и текст на клиента салфетки. Персонализираната салфетка е достъпна до всеки клиент и чрез нея се предоставя посланието или информация, която искаме да предадем. Салфетките са от един или два пласта, от качествена плътна, но мека целулоза, включително и от типа AIRLAID, което създава усещането за текстил. Разнообразието от 15 основни цвята; размерите от 20х20 до 40х40 см; приложението– от малки коктейлни, подходящи за подложни (под чаши), до такива за поставяне на прибори , тип „джоб“; сгъването 1/1 , ½ или 1,/8 ; Бързото изработване - до 20 дни и малкия минимален брой за първоначална поръчка от 10 кашона, правят нашето предложение сред най-конкурентните и достъпни и за най-малките ни, но също толкова уважавани от нас клиенти.
0
продукти
12
продукти