Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Защо е важно високото ниво на хигиена в тоалетните на хипермаркетите

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%
Добрият пример
 
Вижте как дозаторите за хартиени кърпи за ръце Tork PeakServe® помагат на екипа на шведския хипермаркет Gekås Ullared да поддържа тоалетните на превъзходно ниво и стандарт за 5000 клиента всеки ден.
 
Изкуството да пълните хартиени кърпи за пет милиона посетители

Всяка страна има своята основна туристическа атракция. Франция има Лувъра. Италия има базиликата Свети Петър. Швеция има магазин в горите на Халанд - Gekås Ullared. С почти 5 милиона посетители годишно, Gekås Ullared беше най-подходящия избор на Tork за пилотно проучване на новата и иновативна система за кърпи за ръце Tork PeakServe®.

Магазинът, който стартира в приземния етаж на вила през 1967 г., днес е универсален магазин с размерите на пет футболни игрища. Ежегодно 4,8 милиона души го посещават в търсене на изгодни предложения. Средностатистическият клиент прекарва 4 часа и 43 минути в магазина, като през това време повечето клиенти посещават една от 115-те тоалетни няколко пъти.
 
В момента имаме 35-40 души, които почистват в Gekås, и въпреки това, понякога извършването на почистване и поддръжка е наистина стресиращо“, казва Улрика Керту, мениджър на почистващата компания, която управлява цялото почистване в Gekås. „Всяка тоалетна в универсалния магазин се почиства поне три пъти на ден, а понякога значително по-често. Въпреки това е почти невъзможно да се справим с презареждането на кърпи за ръце, тъй като има толкова много клиенти, че персонала по почистване трябва да чака на опашка, за да влезе и да почисти. Хартиените кърпи не трябва да се изчерпват и това създава много стрес за нашия персонал."
 
Тестови период с дозатор за хартиени кърпи за ръце Tork PeakServe

В Gekås Ullared седем диспенсъра  Tork Xpress® Multifold за кърпи за ръце бяха заменени с новата система Tork PeakServe™ Continuous. 

„Избрахме да ги поставим в тоалетните в зоната на ресторанта“, казва Улрика Керту. „Те винаги са невероятно натоварени и с това местоположение успяхме да проведем теста при най-високите натоварвания.“
След почти половин годишен тест, новата система на Tork получава най-високи оценки. „Те са абсолютно прекрасни! Точно това ни трябваше.”

Изцяло нова система за хартиени кърпи за ръце, Tork PeakServe се състои от чисто нов тип хартиени кърпи за ръце и съчетава изключително висок капацитет с уникално и бързо, непрекъснато дозиране. Новите кърпи са компресирани, което позволява на дозатора да побере до 250 процента повече кърпи в сравнение с настоящите системи за кърпи за ръце.

„Това прави огромна разлика. Определено не е нужно да допълваме кърпите толкова често. Фактът, че хартиените кърпи са компресирани, не само означава, че всеки диспенсър побира повече от 100 кърпи, те също така заемат значително по-малко място в склада за съхранение, както и на количките за почистване”, казва Улрика Керту.
 
Бързо презареждане

Дозатора за кърпи за ръце Tork PeakServe съкращава наполовина времето за зареждане и може да бъде допълнен по всяко време. Пачките се поставят отдолу, докато кърпите се подават отгоре, осигурявайки плавно действие, което изисква минимална сила на изтегляне.
 
 
   
 
Удовлетвореността на клиентите

Скорошно проучване* показа, че мръсните и пренаселени санитарни помещения са проблем номер едно, който притеснява гостите на места с голям трафик. Общо 71% са имали негативен опит с тоалетната, когато са посетили място с много посетители. Това е нещо, което може да засегне бизнеса, тъй като двама от всеки пет души, които са имали лош опит, казват на приятелите си за това. 

„Tork PeakServe предлага нещо, което не е съществувало преди и ние виждаме голям потенциал. Сега, когато видяхме ползите в реалния живот, е ясно, че системата отговаря на нуждите на места с голям трафик. Определено мога да препоръчам Tork PeakServe® за всяко място с много посетители. За нас това е от съществено значение ”
 
Tork Дозатор за хартиени кърпи за ръце PeakServe™ Continuousе е най-новото предложение от Tork, предназначен за санитарни помещения с висок трафик, къдетo се изисква постоянно зареден с консуматив дозатор. 
Съвместима с кърпи за ръце Tork PeakServe® Continuous®, системата има много висок капацитет от над 2100 кърпи. Дозаторите се зареждат лесно и бързо, могат да се допълват по всяко време, което позволява на персонала да се съсредоточи върху почистването на помещението, а не върху презареждането.
 
Продуктите Tork принадлежат към семейството на шведския концерн Essity (SCA) (Zewa, Libresse,Libero)- световен лидер в  производството на санитарно-хигиенни  продукти. Предназначени са основно за хигиена и почистване на обществени места, в производствения сектор, в сферата на услугите и др. Продуктите с марката Tork са сертифицирани и одобрени от водещи контролни институции, което е видимо означено върху техните опаковки.
 
 
Ако имате нужда от допълнителна консултация или посещение за консултация във вашия обект,
не се колебайте да се свържете с нас на 0700 20 203 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари