Количка

Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

Tork

Tork е водещата световна марка в областта на хигиената на работното място.
От хартиени кърпи в тоалетни на болници до дозатори за салфетки в трапезариите в ресторанта, Tork доставя страхотно изживяване за потребителя и удобство за купувача.
Всеки път, когато трябва да избършете, подсушите, почистите или полирате, Tork се грижи за това. Богатата гама от дозатори, хигиенни консумативи е проектирана да отговори на специфичните нужди на санитарни помещения промишлени среди, кухни и трапезарии.
Като част от Essity, Tork е посветена да обслужва нужди по устойчив начин - спестявайки ви време, пари и усилия, за да можете да се съсредоточите върху най -важното за вашия бизнес.
Essity е  водеща световна компания за хигиена и здраве, която разработва, произвежда и продава продукти за лична хигиена (Бебешкa грижa, Женскa грижa, Инконтиненция и медицински решения), битова и професионална хигиена. Водещите световни марки на Essity са Tork, TENA както и други марки като Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda и Zewa.
 
Продуктовото разнообразие на Tork включва: Санитарни дозатори – дозатори за кърпи за ръце – автоматични и сензорни, Дозатори за тоалетна хартия, Дозатори за сапуни и дезинфектанти за ръце, Дозатори за WC хигиена, Кошове, Дозатори за кухненски хартиени ролки, Дозатори за индустриални кърпи и ролки, Дозатори за салфетки за маса
 
Разнообразие от консумативи: Кърпи за ръце – кърпи за ръце на ролка или на салфетка, Сапуни за ръце – антибактериални, луксозни, специализирани, течни или на пяна, Дезинфектанти на ръце – гел или пяна, Индустриални кърпи – за подсушаване, за полиране или за почистване, Салфетки за маса
 
Намерете най -доброто за вас!
 
 

https://www.tork.co.uk/

191
продукти

ECOLAB

Професионалните препарати на Еколаб предотвратяват заболявания и инфекции,  запазват безопасността на храните, защитават местата, където хората се хранят, спят, работят, играят или се лекуват. 

Индустриални препарати Еколаб за:

 • Препарати за почистване и поддръжка на хотели и обществени сгради
 • Препарати за хигиена на персонала и здравословна работна среда
 • Препарати за почистване и дезинфекция на повърхности
 • Препарати за почистване и дезинфекция на инструменти
 • Препарати за почистване на външни повърхности
 • Препарати за кухненска хигиена и безопасност на храните
 • Измиващи и изплакващи препарати на съдове
 • Перилни препарати
 • Почистване на хранителни продукти
 • Грижа за ръцете и кожата

Ecolab е световен лидер в областта на хигиенни решения и услуги, както и с енергийно спестяващи технологии. Регистрирала e над 700 иновационни продуктa. Глобалната база от знания и ангажираността за научноизследователска и развойна дейност на Ecolab им позволява да продължи да инвестира в революционни решения и да отговори на новите нужди и изисквания на клиента. Като надежден партньор за своите клиенти, с иновативните си решения и сигурен сервиз, Ecolab присъства в широк диапазон от области: от хотелския бизнес до здравеопазването, от хранително-вкусовата промишленост до професионалното почистване и пране.

http://www.ecolab.com/

46
продукти

Vileda

Корените на компанията могат да бъдат проследени още от далечната 1849 година.
Vileda® е международно призната марка, която предлага много повече от почистващи продукти и системи. Тя е водещ иноватор на продукти и услуги с добавена стойност, които
правят работата на клиентите по-приятна и ефективна.
Днес Vileda® е част от Freudenberg Home & Cleaning Solutions GmbH (FHCS), чиято дейност е разделена в два отдела – потребителски стоки (прибл. 85% от продажбите) и професионални продукти. FHCS е дъщерно дружество на Freudenberg Group - международна семейна немска компания с над 160 годишна история.
Vileda® присъства в над 30 държави по света, включително Тайланд, Индонезия, Малайзия, Тайван, Китай, Хон Kонг, Индия и др.

Предимства от използването на продукти Vileda®:

 • Висококачествен контрол на разпространението на зарази
 • Отлично отстраняване на бактериите без необходимост от използване на препарати
 • По-ниски нива на инфекции
 • По-нисък брой отсъствия по болест
 • По-ниски разходи за персонал
 • По-ниски общи разходи за почистване

Продуктите на Vileda® са разделени в следните категории:

 • Бърсане – различни видове микрофибърни кърпи
 • Почистване на прозорци
 • Изтъркване
 • Ръкавици
 • Изтривалки
 • Почистване на под
 • Четки
 • Колички
 • Управление на отпадъци
 • Стерилни помещения („чиста стая“)

https://www.vileda-professional.co.uk/

25
продукти

Buzil

BUZIL - Германия разработва, произвежда и продава висококачествени почистващи препарати за професионално почистване. Успехът на BUZIL се основава на непрекъснатото изследване и развитие, иновативни производствени процеси и натрупан опит повече от 100 години.

Продуктите на BUZIL обхващат професионални препарати за всички области на почистването - основно почистване, поддържащи и предпазващи препарати за всякакви повърхности, препарати за стени и подове, препарати за миене на съдове и професионално пране. Богата е гамата им за дезинфекция и дългосрочнa хигиена, концентрирани или готови за употреба препарати, универсални препарати, специализирани препарати, отговарящи на всички съвременни критерии за качество и щадене на природата.

http://www.buzil.com/

21
продукти

Rubbermaid

Издръжливост. Доверие. Иновация. Доказана производителност.

Тези думи не просто описват продуктите на Rubbermaid… те описват  марката. Тези думи са доказано верни през цялата история на компанията. В продължение на повече от 50 години Rubbermaid Commercial Products е пионер в продукти, решения от световна класа, които отговарят на предизвикателните изисквания на търговските съоръжения, като същевременно превъзхождат и надминават конкуренцията.

Продукти, пригодени и проектирани да отговарят на нуждите на много различни среди, могат да бъдат забелязани из коридорите на болници, хотели, спортни зали, стадиони, офис сгради, ресторанти и летища по целия свят.

От постелки за баня до контейнери BRUTE до първата кофа за моп, отлята от смола, много се е случило от 1968 г. насам, но ангажимента на Rubbermaid за съвършенство в производството никога не се е колебал.

Днес Rubbermaid са глобален лидер в индустрията за комерсиално почистване, доставяйки изключителни продукти, които просто работят по-добре от останалите. С по-добри продукти хората, които ги използват, работят по-добре.

Всичко започва през 1958 г., когато от Rubbermaid Incorporated е назначен единствен продавач да призовава хотели и мотели да продава изтривалки и изтривалки за баня. Това търговско представяне е началото на институционалния бизнес на Rubbermaid, официално установен като Rubbermaid Commercial Products. RCP става отделна единица от Rubbermaid, Inc. през 1968 г.

Същата година в Уинчестър, Вирджиния, е построен нов завод, за да произвежда и предлага продукти за търговски и институционални пазари.

През 70-те години на миналия век, Rubbermaid Commercial Products повежда технологичното преобразуване от метал и дърво към пластмаса, а до края на десетилетието RCP се разширява извън района на Уинчестър с нов завод за производство и дистрибуция в Тексас. През 80-те години на миналия век RCP е пионер в разработването на високоефективни промишлени, почистващи и селскостопански продукти и затвърждава лидерска позиция на пазара, която остава на мястото си за години напред.

Със седалище в Хънтърсвил, Северна Каролина, и модерни съоръжения в световен мащаб, разположени на четири континента с повече от 1700 сътрудници, Rubbermaid Commercial Products продължачва да се разширява в продуктови категории, където марката има значение и клиентите отдават предимство на иновациите.

Най-популярни серии продукти на Rubbermaid са:

 • Контейнери за пренасяне на суровини или отпадъци Brute
 • Кошове за разделно събиране на отпадъци Slim Jim
 • Почистващи инструменти – мопове, кофи
 • Пепелници за външни условия
 • Куфари и кутии за съхранение
 • Колички за пренасянe, транспортни колички
 • Термочанти за пица
 • Детски столчета и маси за повиване
 • Сгъваеми стълби

Централата на компанията е в Уинчестър, щата Вирджиния и има седалище в Женева, Швейцария. През 2007 г. Rubbermaid Commercial Products придобива активите на United Metal Receptacle Corporation, водеща марка в продуктите за управление на отпадъци, пепелници и аксесоари. През 2008 година Newell Brands придобива Technical Concept Holdings, LLC (“Technical Concepts”) – водещ производител на иновативни продукти за почистване, дезинфекция и ароматизиране в обществени санитарни помещения.
Днес Rubbermaid Commercial Products продължава да се разширява в продуктови категории, в които марките имат значение и клиентите ценят високото качество. RCP са силен и успешен партньор, предлагащ най-добри бизнес практики. 

http://rubbermaid.eu/home

93
продукти

Vikan

Vikan е водещ световен доставчик на хигиенни почистващи инструменти за хранително-вкусовата промишленост и в други среди, чувствителни към хигиената.
Със седалище в Дания и повече от век опит, разработва най-ефективните в света професионални инструменти за почистване.
Vikan е глобална сила в индустрията за почистване, с продажби на почистващи инструменти от професионален клас в повече от 90 страни.
Инструментите за почистване, разработени във Vikan, са направени за едно нещо преди всичко: работа.
Разработването на инструменти за почистване е по-трудно, отколкото човек може да си помисли. Иновативни материали. Патентовани технологии. Усъвършенствани производствени процеси. Всичко това, че и повече е необходимо на , докато постигнат гамата продукти Ultra Safe Technology (UST).
 
Четките UST включват принципите на хигиенния дизайн и изцяло формованата UST
система от четина, която ви дава:
 
• Най-добрата почистваща ефикасност на Vikan
• По-лесно хигиенично почистване на четката
• По-нисък риск от загуба на четина
• Одобрение на ЕС и FDA за контакт с храни
• По-малък риск от кръстосано замърсяване
 
Измислена от Vikan, а днес индустриален стандарт в по-голямата част от света, системата за хигиенното цветово кодиране на почистващите инструменти, намалява риска от кръстосано замърсяване – основна причина за проблеми с безопасността на храните – като гарантира, че инструментите се използват само в предназначеното за тях предприятие
Гамата Vikan Hygienic с цветово кодиране отговаря на всички ваши нужди за разделяне на инструментите за почистване с цветно кодиране и гарантира съответствие с изискванията на HACCP, както и със стандартите за безопасност на храните, които включват FSSC 22000, BRC, IFS и SQF.
 
Поне 8 са причините, заради които да се доверите на продуктите
1. Пълна гама – един доставчик отговаря на всички ваши нужди
2. До 12 цвята – защита срещу миграция на замърсители
3. Превъзходна производителност – почистване по-ефективно с по-малко усилия
4. Качествени материали – получете повече стойност за парите си
5. Хигиеничен дизайн – издигнете сигурността на хигиената на следващо ниво
6. Интегрирана ергономия – облекчете стреса и напрежението от почистването
7. Обвити в знания – усъвършенствайте инструментите си с експертен опит в индустрията
8. Документирано съответствие – останете една крачка пред одиторите
 
Четки, регли, ергономични дръжки, метли, кофи, кани, лопати, ръчни четки и още много специфични продукти за вашето производство от Vikan

http://www.vikan.com/int/

93
продукти

TTS Italy

TTS Италия винаги е била ангажирана с екологичната устойчивост на своето производство и опазването на природните ресурси, като следва много критерии за екологична устойчивост: използване на екологични етикети на компании и продукти, признати на европейско ниво; насърчаване на рециклирането на материали; проектиране на системи, които минимизират въздействието върху околната среда; благоприятстване на чисти енергийни източници; и още много!
 
МНОГOФУНКЦИОНАЛНИ КОЛИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ
TTS се отличава с широката си гама от колички за почистване, произведени от големи количества рециклиран полипропилен, сертифициран като Plastic Second Life.
Полипропиленът прави количките TTS особено здрави, дълготрайни и напълно рециклируеми в края на живота им, допринасяйки по осезаем начин за опазването на околната среда.
 
КОЛИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ С преса
 
TTS предлага широка гама от колички с изстискване на мопа, от най-компактните до най-обхватните, винаги в името на пълната модулност на компонентите и максималното персонализиране, идеални за почистване на всички средни и малки среди.
Всички колички Nick и Nickita се произвеждат с голям процент на рециклирана пластмаса, като същевременно запазват оригиналните цветове с качеството, което винаги е отличавало продуктите на TTS.
TTS количките са зелени дори в края на живота си, полипропиленът, използван при производството им, ги прави 100% рециклируеми.
 
КОФИ
Широката гама от кофи TTS за операции по почистване е изцяло изработена от рециклируем полипропилен и с 50% от теглото, получено от рециклирането.
Кофите TTS се предлагат в различен капацитет и в различни цветове в зависимост от зоната, където ще се използват: продукти с най-високо качество, дълготрайни, подреждащи се за оптимизиране на съхранението и лесни за почистване.
 
МИКРОФИБЪР
TTS предлага широка гама от микрофибри, високоефективни и с ниско въздействие върху околната среда.
Микрофибърът, благодарение на своята висока абсорбираща сила, гарантира голямо покритие на пода, докато физико-механичното действие на неговите влакна действа върху молекулите на мръсотията, улавяйки ги, като по този начин намалява необходимото количество вода и химикал.
Микрофибърът се характеризира с повишена устойчивост и по-дълъг живот на продукта в сравнение с традиционните материали, утвърждавайки се като отлична дългосрочна инвестиция.
Широката гама от влакна на TTS включва плоски мопове и мопове, сертифицирани с Ecolabel EU, знакът за екологично съвършенство на Европейския съюз, който идентифицира продуктите с най-малко въздействие върху околната среда. Престижният етикет е издаден след внимателна оценка от независими експерти, извършена въз основа на строги научно определени критерии.
 
СЪБИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ
TTS предлага широка гама от лесни за почистване контейнери, устойчиви и приятни за окото, в комплект с цветни капаци за разделно събиране на отпадъци.
Линиите Max и Derby също са PSV сертифицирани - поне 30% от теглото им е от рециклирана пластмаса!
Всички полипропиленови контейнери са зелени дори в края на живота си, тъй като са 100% рециклируеми.
 

http://www.ttsystem.com/

66
продукти

ADA Cosmetics International

Немската компания ADA Cosmetics International е пионер в областта на хотелската и SPA козметика,нналожила се като една от най-разпознаваемите марки в Европа с продукти в премиум сегмента. На качеството на ADA Cosmetics International са доверили своите козметични и SPA серии, такива икони в модния бизнес като Bvlgari Chopard, The White Company и други. Продуктите на ADA Cosmetics International са избрани от най-добрите хотелски вериги като Holiday Inn, Best Western, Hermitage, Ramada, Mandarin Bay, Jumeirah hotels and resorts и др. Безспорен номер едно и съответно най-популярен подукт на ADA International е дозаторната система Press&Wash, която второ дестилетие продължава да получава престижни оценки за качество, стил и ефикасност.

http://adaspa.bg

66
продукти

SC Johnson Professional

SC Johnson Professional е част от SC Johnson - семейна компания и един от водещите световни производители на домакински почистващи продукти и продукти за съхранение, грижа за въздуха, контрол на вредителите и грижа за обувки, както и професионални продукти.

Компанията има дълга история на професионалния пазар, на който започва дейност през 30-те години на миналия век. През 2015 г. компанията започна завръщането си на професионалния пазар с придобиването на Deb Group, която днес е част от SC Johnson Professional, за да служи като цялостен доставчик на решения за индустриални, институционални и здравни потребители.

Разширената организация на SC Johnson Professional включва гама от специализирани продукти за грижа за кожата на работното място заедно с добре познатите потребителски марки SC Johnson и иновативни професионални продукти за почистване и хигиена.

Със задълбочена техническа експертиза продуктовата гама SC Johnson Professional предлага решения, вариращи от грижа за кожата, грижа за пода и повърхностите до грижа за въздуха, съхранение и контрол на вредителите.

23
продукти

Purell

Purell е американска марка дезинфектанти за ръце, създадена през 1988 г. и въведен на потребителския пазар през 1997 г. от GOJO Industries.
Основният компонент на дезинфектантите Purell е етилов алкохол (70% v/v) и се използва, като ръцете се намокрят обилно с продукта, след което се търкат бързо до изсъхване.
През 2010 година година Purell Green Certified Instant Hand Sanitizer стана първият дезинфектант за ръце, който отговаря на стандартите EcoLogo CCD-170.
Purell добавя неприятен горчив вкус към продукта си, за да го направи нежелан за пиене и да обезкуражава поглъщането му.
Дезинфектантите за ръце Purell са запалим продукт, което е посочено в етикета на продукта. Освен етилов алкохол, те съдържат вода, изопропилов алкохол, глицерин, карбомер, аромат, аминометил пропанол, пропилей гликол, изопропил миристат и токоферил ацетат.

 

https://www.purell.eu/en

3
продукти

FRE-PRO

Гамата от продукти FRE-PRO е разработена като система Eco fresh - супер екологично чиста технология, която отговаря максимално на изискванията за свежи аромати в различните помещения.
FRE-PRO са висококачествени продукти, патентовани и удобни както за дистрибуторите, така и за крайните потребители.
Продуктите имат широкия им спектър на приложение.
 
- Силиконови ароматизатори за помещения
Силиконови ароматизатори за санитарни помещения
Силиконови ароматизатори за писоари
Силиконови ароматизатори за автомобили
 
FRE-PRO са продукти за ароматизиране на компанията FRESH PRODUCTS LLC, САЩ, която е с над 40 годишна история в производството на освежители и ароматизатори за въздух.
Компанията произвежда биоразградими продукти, за които използва рециклируеми суровини.
За страните от Централна и Източна Европа дистрибуционни права има чешката компания KALVEI, s.r.o., създадена през 1992 година.
Освежителите за въздух FRE-PRO се произвеждат в САЩ и в момента се дистрибутират в 19 европейски страни, сред които и България.
FRE-PRO чудесно допълват продуктовата гама на Сканклийн. Продуктите са висококачествени и иновативни. Патентовани са и са удобни както за дистрибутиране, така и
за употреба от крайните потребители. Гамата е лесна за съхранение и транспортиране.
Предназначени са за всякакъв тип помещения.
Продуктовата гама на FRE-PRO е разработена чрез системата „Eco Fresh“ – изключително екологична технология, която отговаря на всички стандарти за качество при производството
на ароматизатори за въздух. 
 

http://www.fre-pro.com/

6
продукти

Kleen Purgatis

Компанията KLEEN PURGATIS е създадена през 2003 г. /Швейцария/ чрез интегрирането на Purgatis GmbH, към част от групата на BUDICH GROUP. KLEEN PURGATIS предлага всички решения, отнасящи се до почистването, поддържането, хигиената и дезинфекцията. Компанията успява да спечели доверието на потребителите благодарение на качеството на продуктите и обслужването. Като подизпълнител произвежда продукти на водещи марки, включително и на Ecolab и Diversey. Чрез разработването на продукти, маркетинг и продажби, покривайки широка гама от почистващи продукти и цялостни решения за различни области като фирми за почистване, болници и медицински институции, социални домове, гастрономия и ресторантьорство, хотели, обществени перални, индустрия и търговия, производство на храни и напитки.

Компанията разполага с две лаборатории за контрол и тестване. Те са напълно оборудвани за:

 • Контрол на производството
 • Контрол на суровия материал
 • Проучване и развитие на продуктите

http://www.kleenpurgatis.de/index.php?id=1&L=1

32
продукти

Hill Brush

Hill Brush - Англия - пълната гама четки , метли , регли , държачи и телескопи за професионални нужди , съобразени с изискванията по НАССАР . Автоматични дозатори за калцуни

http://www.hillbrush.com/

44
продукти

Jofel

Jofel – Испания – сешоари за ръце и дозатори за консумативи

http://www.jofel.com

12
продукти

OEL-KLEEN

Абсорбатори на петролни продукти

http://www.oel-kleen.de/

1
продукти

O La La

Салфетки за маса
2
продукти

FRESHAIR

Ароматозатори за въздух и WC
3
продукти

BG

BG Продукти
6
продукти

STOCKMEIER

Stockmeier - Германия е фамилна компания с предмет производство на химически продукти, създадена през 1920 година в Билефелд, където все още е централата на компанията. Следващите поколения на Stockmeier превръщат компанията в обединението STOCKMEIER Group.

STOCKMEIER Group има локации в цяла Германия, Австрия, Белгия, Франция, Великобритания, Холандия, Полша, Русия и САЩ.

STOCKMEIER Chemie произвежда почистващи препарати за хранителната промишленост, машинното производство, за болнична хигиенна, автомобилната индустрия, за дезинфекция на ръце и повърхности.

ECO-TOP са марка препарати на Stоckmeier, отговарящи на всички европейски изисквания за екология и са сертифицирани и маркирани с Ecolable

http://www.stockmeier.com/en/

6
продукти

Vermop

VERMOP – Германия; инструменти и аксесоари за почистване – държачи и телескопи, мопове и микрофибърни кърпи, камериерски колички и колички за почистване, принадлежности за почистване на стъкла и др.

http://www.vermop.com/en/professional.html

14
продукти

Tana

Създадени през 1971 г., Tana Professional е част от Werner & Mertz Group. Tana Professional предлага професионани продукти и цялостни решения за клиентите си от различни области като институции за почистване, болници, мед.институции, домове, гастрономия и ресторантьорство, хотели и ресторанти, обществени перални, индустрия и търговия и хранително-вкусова промишленост.

http://wmprof.com/en/int/about_us_6/brands_15/brands.html

0
продукти

Duni

Продуктите на Duni не са просто салфетки, покривки, свещи, чаши, чинии и прибори. Те са създатели на очакване, вълнение, вдъхновение и изненади – всички важни части на един незабравим обяд, вечеря или парти. Продуктите на Duni са в повече от 40 пазари и са номер едно в Централна и Северна Европа. В момента в Duni има около 2100 служители в 18 страни. Централата е в Малмьо, а производствени бази са в Швеция, Германия и Полша.

http://www.duni.com/

2
продукти

Fimap

Fimap e основана на 25 март 1988 г., и днес е национален и международен лидер в проектирането и производството на професионални машини за почистване на подове.

http://www.fimap.com/index.php

6
продукти

GRASS

GRASS са един от най-големите производители на автохимия, автокозметика, почистващи препарати и битова химия.

GRASS е основана през 2003 г.
Продуктите на компанията са представени във всеки регион на Русия и в повече от 67 страни по света.

 

 

https://grass.su/about/

1
продукти
10
продукти

Wrapmaster

Гамата дозатори Wrapmaster осигурява безпроблемно дозиране на PVC фолио, алуминиево фолио и хартия /пергамент/ за печене с помощта на оригинални ролки Toppits за дозатори Wrapmaster.
Доверени на професионални готвачи в продължение на повече от 25 години в повече от 36 страни, дозаторите  Wrapmaster се предлагат в различни размери, за да отговарят на изискванията на всяка професионална кухня от големи заведения с голям обем до малки кухни.
Дозаторите Wrapmaster имат патентовано скрито острие, което ги прави безопасни за използване, като същевременно осигуряват идеалното рязане всеки път. Доказано е, че намаляват загубите и увеличават производителността, спестявайки ценно време и пари на готвачите.
Препоръчана от специалисти по безопасност на храните, гамата Wrapmaster помага за предотвратяване на кръстосано замърсяване, като е лесна за почистване и дезинфекция по време на работа и лесна за дезинфекция в съдомиялна машина.
Cofresco Foodservice са собственици на марката Wrapmaster и пазарни лидери в Обединеното кралство с над 40 години опит в индустрията за хранителни услуги. Разраствайки се бързо в Европа и разширявайки се в световен мащаб чрез марките Wrapmaster®, Toppits Professional Wrapmaster® и Albal Professional Wrapmaster®, Cofresco Foodservice има богат международен опит в сектора на хранителните услуги.
Cofresco Foodservice, (по-рано Wrap Film Systems Ltd), е подразделение на Melitta UK Ltd. и е собственост на Cofresco Frischhalteprodukte GmbH & Co. KG, дъщерно дружество на Melitta GmbH Group.
Cofresco Foodservice има акредитации за осигуряване на качество ISO 9001:2008 на Lloyds Register и са основатели на Асоциацията за опаковане на хранителни услуги.

https://www.wrapmaster.global/en/

8
продукти
4
продукти

Roll Drap

Създадена преди 100 години в Барселона, днес Texia е текстилна компания с повече от 85 служители, използваща модерни технологии, които й позволяват да продава продуктите си по целия свят.

Texia произвеждат продукти, които са лидери в разнообразни сегменти като висок клас ХоРеКа обслужване, авиокомпании и хигиена във фасилити сектора.

Всички продукти RollDrap на Texia са изработени от естествени влакна. Наскоро Texia успешно въведе и рециклиран памук в производството на продуктите си, който памук се доставя от местни доставчици.

БЕЗШЕВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Безшевната технология, по която се изработват продуктите, позволява елиминирането на някои стъпки в производствения процес. Това намалява потреблението на енергия и суровини. Елиминира приблизително 30% от материалите, използвани за шевове в сравнение със сравними продукти.

Texia са част от международната организация с нестопанска цел Better Cotton Initiative (BCI), която насърчава устойчивото отглеждане на памук в световен мащаб, гарантирайки по-добро бъдеще за околната среда и текстилния сектор.

Непрекъснато Texia прави иновации, за да проектира нови продукти и да преработва класическите продукти, включвайки екологични критерии. Фокусирани са върху спестяването на суровини (плат или шевни конци) по време на концептуализацията, проектирането и производството на крайния продукт.

https://texia.com/en/

4
продукти