Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Нов Tork Xpressnap Drive Thru електронен дозатор за салфетки

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Още преди пандемичната обстановка започна да се усеща промяна в предпочитанията на жителите в големите градове за храната, която консумират. Ограничени от времето, предвид забързания начин на живот, потребителите започнаха все повече да предпочитат да поръчват готова храна за вкъщи. Пандемията допълнително ускори тази тенденция. В България това доведе до промени в начина на предлагане на храна дори на класни ресторанти. Доставка до вкъщи или поръчка на храна, която клиента сам да си вземе от ресторанта спасиха доста бизнеси в бранша. Променящите се обстоятелства доведоха до нови възможности, а настоящите тенденции проправят път за бъдеще, което ще се съсредоточи още повече върху хигиената и ефективността. Много от ресторантите за бързо хранене успяха бързо да се адаптират към обстановката, тъй като вече имаха услугата – Drive гише.


Клиентите от своя страна започнаха да обръщат много повече внимание на качеството на услугата, в това число и на хигиената свързана с нея.
Освен дали работните места и Drive гишетата са чисти, дали персонала е чист и добре оборудван с предпазни средства, така и дали се осигурява висока хигиена в плика с храна за клиента.

 

Фокусът върху хигиената, скоростта и ефективността никога не е бил по-голям.

 

                                  


 

За собствениците и персонала на ресторанти за бързо хранене, готовността за осигуряване на висока хигиен ще означава наличието на правилните инструменти, консумативи и предпазни средства.
Един такъв инструмент е новият дозатор за салфетки Tork Xpressnap® Electronic Drive Thru.
Семейството на системите за салфетки Tork Xpressnap се разраства! Този нов Tork Xpressnap Drive Thru електронен дозатор за салфетки се предлага в два модела: монтиран на стена и плот.

 

  • Осигурява бързина в обслужването, тъй като дозаторите подават автоматично предварително избрано количество салфетки спретнато и бързо на персонала
  • Осигурява прецизност с 16 програмируеми опции, които позволяват на персонала да регулира количествата салфетки, така че да отговарят най-добре на нуждите на  заведението
  • Подобрява хигиената, тъй като дозаторът предпазва салфетките и намалява броя на допирните точки с тях
  • По-лесен е за използване и поддръжка, благодарение на панел с инструкции за персонала
  • LED индикатор за привършване на салфетките в него и прозорец за наблюдение
  • LED индикатор за изтощена батерия
  • Дозаторът за салфетки Xpressnap е лесен за използване и поддръжка.  98% от служителите казват, че е лесно много лесен за зареждане когато е анкериран
  •  

Влязохме в нова ера за осигуряване на храна по път за вкъщи. Направете голяма стъпка към бъдещето като се съсредоточите върху скоростта, ефективността и хигиената – напълно поддържани от новия дозатор за салфетки Tork Xpressnap Electronic Drive Thru.


Може да видите тук ВИДЕО за дозатор за салфетки Tork Xpressnap Electronic Drive Thru!
 

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И В НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН!
 

Всички актуални модели дозатори за салфетки за маса може да разгледате тук Tork Xpressnap

 

Ако имате нужда от допълнителна консултация или посещение за консултация във вашия обект,
не се колебайте да се свържете с нас на 0700 20 203 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари