Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

ADA Cosmetics представя своята нова дозторна система SHAPE за хотелска и SPA козметика

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%
Днес използването на дозаторни системи в санитарните помещения и баните нараства. В крак с тази тенденция, ADA Cosmetics представя своята нова система SHAPE: стил, устойчивост и хигиена, работещи ръка за ръка.
 
 
Устойчивостта е девиз за много авиокомпании, хотели и курорти, когато обмислят как техните покупки влияят на околната среда. Друг критичен фактор е хигиенната безопасност, която придоби ново значение с разпространението на COVID-19. Чувствителните зони като санитарните помещения и баните са изправени пред много по-строги изисквания за защита на пътниците и гостите.
 
Като водещ производител в тази област, ADA Cosmetics има предвид тези нужди, когато разработва най-новата си система за дозиране за грижа за тялото, косата и ръцете: SHAPE – Sustainable. Hygienic. Aesthetic. Pump. Evolution.
SHAPE отговаря на очакванията на екологично осъзнатите купувачи, като същевременно предлага модерен дизайн, високо ниво на функционалност и оптимална хигиенна безопасност.
 
Мисията за намаляване употребата на материали и опазването на природните ресурси е водеща още в самия производствен процес.
SHAPE се произвежда от 100% рециклируем PET, важен принос за намаляване на глобалните нива на пластмасови отпадъци.
300 ml разфасовки на системата заместват приблизително 20 малки бутилки от  25 мл хотелска козметика. Тъй като SHAPE бутилките могат да бъдат напълно изпразнени, няма остатъчна течност, която да попадне в кофата за отпадъци, както често се случва с мини бутилките. Течните и пластмасовите отпадъци са намалени с приблизително 85%. Със спестяване на разходи от около 40%, SHAPE е толкова благоприятен за бюджета, колкото и за околната среда.
 
 
 
SHAPE не прави компромиси по отношение на безопасността на потребителя, относно попадането на микроби в козметиката.  Запечатаната система, устойчива на фалшифициране и кражба, със своята изключително сигурна капачка на помпата, надеждно предпазва микробите от проникване в бутилката.
Козметичните продукти вътре остават хигиенично чисти – до последната капка. Правите линии и гладките контури на бутилката я правят лесна за почистване и дезинфекция. Леко натискане с пръст върху капачката на помпата е достатъчно, за да се осигури на гостите точно необходимата доза сапун, душ гел или лосион за тяло. Прецизен, без капки и чист.
 
 
Дизайнът на SHAPE следва пуристично модерна концепция, създавайки впечатление за стойност и елегантност, което позволява хармонично интегриране във всеки декор на баня. Прозрачни ленти отстрани на всяка бутилка показват колко консуматив остава. Празната бутилка може лесно да се смени за секунди.
 
 
Широка гама от поръчкови марки за грижа за тялото е достъпна за SHAPE, в стилове, вариращи от икономичен през луксозен до мейнстрийм до бутикова, включително био-сертифицирана натурална козметика – всички с използване на висококачествени формули, базирани на висококачествени растителни суровини.
 
За повече информация, моля посетете:  https://bit.ly/3z9gsFC
 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари