Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Как да намалим пластмасовите отпадъци от хотелска козметика

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%
 
 
Днес да бъдеш осъзнат в опазването на околната среда е процес на обучаване от най-малка детска възраст.
Използването на еднократни пластмасови продукти e една от най-наболелите теми. Решения има и те стават все по-иновативни, интересни и лесни за употреба.  
Все повече хора търсят и използват тези решения както в ежедневието си така и в  работна среда.
Все повече хорa започват да търсят и еко варианти за своята почивка – „грийн“ хотели и места за почивка, където не се използва пластмаса, разделно се събират отпадъци, та дори и самото обзавеждане и обслужване е екосъобразно.
И макар  да е обширна тема, екосъобразността трябва да се преразгледа и в  хотелската козметика – или по-точно мини бутилките за козметика в хотелите.
Все повече хора, включително правителства по целия свят, настояват за забрана на пластмасовите бутилки за санитарни принадлежности за еднократна употреба в хотелите. Все повече гости на хотели казват, че биха препоръчали хотел заради предлаганите удобства на дозатора за хотелска козметика. Така че изглежда е вярно това, което казват: малките неща правят разликата. И можем да започнем с изкореняването им.
Използването на затворени дозаторни системи в хотелите не само опазва околната среда, но и спестява пари. Чрез елиминирането на мини бутилките за хотелска козметика в хотелите могат да се спестят 30 до 50 процента от разходите.
Как?
Първо - тъй като в производството на по-големите бутилки се използва по-малко материал, то това прави продуктите по-евтини.
Второ, със затворени системи за дозиране, самият продукт може да се използва ефективно: гостите могат да използват само необходимото им количство, което означава, че не е нужно да се изхвърля половината шампоан само защото е отворен. Освен това дозаторните системи на ADA Cosmetics са без прокапване и могат да бъдат напълно изпразнени, без да остане нищо в бутилката.
И трето - на обслужващия персонал са му достатъчни само пет секунди, за да смени пълнителя и не е необходимо да проверява бутилките, а почистването е много по-бързо.
 
 
 
 
ДОЗАТОРНИ СИСТЕМИ ADA Cosmetics
 
 
      
 
                                    PRESS and WASH                               SMART CARE                                                SHAPE
 
 
ADA Cosmetics International има международна експертиза и разработва продукти с най-високо качество за безопасност за околната среда.
ADA Cosmetics успешно произвежда козметични продукти в продължение на 40 години, предлагайки иновативни и устойчиви решения за дозатори - система за дозиране с помпи, система за интелигентна грижа Press + Wash,  Smart Care и най-новото предложение SHAPE.
 
ADA Cosmetics имат 30 години опит в изследванията на материалите, които използват. По целия свят ADA доставя продукти на 8 942 хотелски групи и хотели, които непрекъснато потвърждават своята удовлетвореност. ADA Cosmetics приема отговорността към природата, хората и околната среда сериозно. Дозаторните системи са 100% рециклируеми. Чрез използването на всички дозатори, произведени досега от ADA, се избягва и производството на милиони по-малки опаковки, намалявайки количеството пластмасови отпадъци, които следователно се пускат в обращение.
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари