Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Грижа за кожата със системи за сапуни и дезинфектанти PUREL ES® и PURELL® HEALTHY SOAP® с CLEAN RELEASE™ Технология

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Дозаторни системи PURELL® ES са издръжливи, надеждни и рентабилни дозатори за сапун и дезинфектант. 
Предлагат се ръчен ES4  и сензорен ES8 вариант. 
Елегантния им дизайн се вписва във всякаква обстановка и декор.
 
ПРЕДИМСТВА на дозатори  ES:
 
1.Дизайн на пълнителя  AT-A-GLANCE™
Нивото на консуматива се установява само с един поглед. Лесното следене на консуматива елиминира възможността от оплаквания за празни дозатори. 

2.Лесно рециклиране и изхвърляне - Рециклируема бутилка, лесна за разглобяване – лесно премахване на батерията /при ES8/
 
3.Елегантна визия
 
4.Заключваща система LOCK OR NOT™ 
 
5.Революционна технология за подмяна на батерията за ES8
Всеки нов пълнител е със собствен източник на енергия – клетъчна батерия, която е интегрирана в пълнителя. При смяната на празния пълнител клиентът получава нов продукт и нова батерия с една стъпка.

 
6.Дозатори ES са предназначени, както за сапуни така и за дезинфектанти 
 
7.ЕКО сертификат:
 

PURELLES® притежават ECOLOGO сертификат, който доказва, че продуктът е преминал строги научни тестове, изчерпателен одит или и двете, доказвайки своето съответствие със строги екологични показатели

 

 

 

 

PURELL® HEALTHY SOAP® с CLEAN RELEASE™ Технология

 

Роден от най-добрите съставки и най-добрата наука, PURELL®  HEALTHY SOAP® с технологията CLEAN RELEASE® е проектиран специално за суха и чувствителна кожа.

Изключително меката пяна премахва 99% от мръсотията и микробите без агресивни химикали.


Технолози от PURELL® съвместно с водещи дерматолози, проучиха и установиха най-често срещаните причини за дразнене на кожата – това са агресивните консерванти. 
Създадени за суха и чувствителна кожа, хипоалергенните сапуни с технология CLEAN RELEASE™ не съдържат тези съставки, така че са по-нежни към кожата - без агресивни консерванти, парабени и фталати.

Водата изсушава ръцете. Без подходящия сапун, многократното миене на ръцете може да доведе до груба, суха или дори напукана кожа. А когато кожата е увредена, тя е по-уязвима към мръсотия и микроби. Ето защо сапуните PURELL® са проектирани с мисъл за вашите ръце, предлагайки разнообразие от формули, които не само поддържат ръцете чисти, но и поддържат кожата здрава, дори при честа употреба.

 

Технология CLEAN RELEASE™

Сапуните, създадени по технология CLEAN RELEASE™ не съдържат консерванти, антибактериални съставки, парабени и фталати. Те са екологично решение с 90 процента съдържание на биологична основа, което далеч надхвърля стандарта от 64 процента за препарати за измиване на ръце на биологична основа. 

HEALTHY SOAP с технология CLEAN RELEASE е част от PURELL SOLUTION™, което включва:

  • PURELL® дезинфектант за ръце
  • Сапуни  PURELL® HEALTHY SOAP®
  • кърпички за дезинфекция на ръце PURELL®
  • дезинфектант за повърхности PURELL®
  • системи за дозиране PURELL ES8. 
  • Тези продукти са научно формулирани за защита без компромиси, така че фасилити мениджърите никога не трябва да избират между предоставянето на продукти, които са ефективни, и продуктите, които хората се чувстват страхотно да използват.

 

Повече информация за продукти PURELL може да научите на 0700 20 203

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари