Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Tork за Световния ден за хигиена на ръцете с ново виртуално обучение

Tork за Световния ден за хигиена на ръцете  с ново виртуално обучение

 

Обучението за  чисти ръце  в домове за възрастни хора  е базирано на най-съвременната образователна програма на Tork за здравни заведения. 

Световният ден за хигиена на ръцете, честван на 5 май, е ежегодният призив за действие към здравните работници за засилване на дейността, свързана с хигиена на ръцете, под ръководството на Световната здравна организация (СЗО). Tork, водещата марка за професионална хигиена на Essity, подкрепя тези действия, като прави добавка към портфолиото си за обучение. След успеха на спечелилото награда  виртуално обучение на Tork Чисти ръце за болници, фирмата разширява програмата, за да помогне за предотвратяване на инфекции в заведенията за продължителни грижи. 

Както показват проучванията, хигиената на ръцете предотвратява до 50%* от инфекциите, възникнали в процеса на предоставяне на здравни грижи, така че не е изненадващо, че 8 от 10**  специалисти по здравни грижи искат допълнително да подобрят спазването на хигиената на ръцете в техните  заведения. Виртуалното обучение на Tork Чисти  ръце за болници, а сега и за домове за възрастни хора, се предлага безплатно на няколко езика за персонални компютри и във виртуални формати.  Освен това то подпомага персонала с обучение и насоки, които повишават спазването им във всеки критичен момент. 

 

Безопасната грижа започва с  практикуване на добра  хигиена на ръцете

 

Най-съвременната образователна програма на Tork осигурява безценен завладяващ учебен опит за по-добри резултати и промяна в поведението - помага за повишаване на хигиенните и здравните стандарти в болниците, а сега и в заведения за продължителни грижи. Новите курсове за обучение онлайн и във виртуална реалност са разработени с помощта на водещи световни експерти по хигиена, използвайки Моите 4 момента за  хигиена на ръцете на СЗО в условията на домове за възрастни хора. Интерактивната симулация е специално разработена, за да направи обучението по хигиена на ръцете по-ангажиращо и по-вдъхновяващо от всякога, като същевременно дава на персонала,  ангажиран с продължителни грижи, ежедневните умения, от които се нуждаят, за да осигурят хигиена на ръцете във всеки един момент.
 
"Това, в създаването на което участвах с Essity, беше вълнуващо за мен! Да си помислиш,    че може да съществува интерактивна  игра във виртуалната реалност, която да ангажира хората в практикуването на хигиена на ръцете, подходяща за техните условия, определено е стъпка напред", каза световноизвестната специалистка по хигиена на ръцете Клеър Килпатрик. 

 

"Не я играйте само веднъж, играла съм я много пъти. Използването на информативна и интерактивна игра като тази е една част от осигуряването на добра хигиена на ръцете. Така че, отделете малко време, спрете реалността и се наслаждавайте на ученето.  Ще се почувствате, сякаш сте на работното си място и ще можете да се съсредоточите върху това как и кога да предприемете правилните действия. Играта ще помогне на вас и вашите колеги, така че приятна игра и успех."


Сигурна хигиена на ръцете във всеки един момент

 

Освен по  време на самото обучение,  специалистите по  здравни грижи трябва да практикуват хигиена на ръцете често и ефективно, за да предотвратят разпространението на инфекции и да намалят предаването им. Tork оказва помощ на здравните организации с дезинфектанти за ръце, предвидени за критични, работещи на бързи обороти  среди, включително дезинфектант за ръце с алкохол на Tork. Tork също така предлага научно обосновани ръководства за поставяне на дозатори,  базирани на "моите моменти на хигиена на ръцете" на СЗО, съсредоточени около четири области, които обикновено се срещат в здравните заведения, които подпомагат тяхното спазване. Изследванията показват, че дозаторите за хигиена на ръцете оказват значително въздействие върху степента на съответствие и ключът към успеха е да се гарантира, че те са правилно поставени. 

 

За повече информация:

 

Здравни обучения на Tork  -- https://www.tork.co.uk/healthcaretrainings
Обучение за чисти ръце на Tork за домове за възрастни хора -- https://www.tork.co.uk/hygiene/hygiene-training-and-education/all-courses/healthcare/clean-hands-training-care-homes/
https://www.who.int/campaigns/world-hand-hygiene-day/2021
* СЗО, Световен ден на хигиената на ръцете 2021, факти и цифри  
** Проучване сред 1207  специалисти по  здравни грижи на пет пазара: САЩ, Великобритания, Швеция, Германия и Полша. Проучването е проведено между 29 ноември и 7 декември 2018 г. от United Minds от името на Tork и в сътрудничество с UMT,  които осигуриха панела.

 


За Tork
Марката Tork предлага професионални хигиенни продукти и услуги на клиенти по целия свят в  широк диапазон - от ресторанти и здравни заведения до офиси, училища и индустрии. Продуктите Tork включват дозатори, хартиени кърпи, тоалетна хартия, сапун, салфетки, кърпи за бърсане, но също така и софтуерни решения за   научно обосновано почистване. Благодарение на опита си в областта на хигиената, функционалния дизайн и екологичността, Tork се превърна в лидер на пазара, който помага на клиентите да мислят в  перспектива, така че винаги да са готови да работят. Tork е глобална марка на Essity и партньор, отдаден на клиентите си в над 110 страни. За да сте в крак с последните новини и иновации на Tork, посетете интернет  страницата www.tork.co.uk

 

За Essity
Essity е водеща световна компания в областта на хигиената и здравеопазването. Essity са се посветили на подобряването на  благосъстоянието чрез своите продукти и услуги. Продажбите се извършват в около 150 страни под имената на водещите световни марки TENA и Tork, както и други сериозни марки като Actimove, JOBST, Knix, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Modibodi, Nosotras, Saba, Tempo, TOM Organic, Vinda и Zewa. Essity има около 48 000 служители. Нетните продажби през 2022 г. възлизат на приблизително 156 млрд. шведски крони (15 млрд. евро). Седалището на компанията се намира в Стокхолм, Швеция, а Essity е листвана на Nasdaq Stockholm. Essity премахва бариерите пред благосъстоянието и допринася за здраво, екологично и кръгово общество. За повече информация вижте на www.essity.com.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари