Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Ново решение за ХоРеКа сектора – Дозаторна система Wrapmaster® - най-добрата система за дозиране на фолио и хартия за печене

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%
 
Днес отношението на хората към храненето навън - в ресторанти или заведения за бързо хранене, се основава на първо място от нивото на хигиена в обекта.
„Новото нормално“ се търси както от клиентите, така и от готвачите в кухнята. 
Стъпка напред и лесно решение за повишаване на хигиената във всяка кухня може да са продуктите на Wrapmaster®, които Сканклийн предлага на българския пазар. 

Wrapmaster® е най-добрата и лесна за използване система за дозиране на фолио и хартия за печене, а фолиото е основен инструмент в професионалната кухня

 
С една „проста“ промяна в кухнята, залагайки на Wrapmaster, главните готвачи могат да преминат към устойчиви алтернативи на ролките в картонена кутия или 
свободно стоящите ролки. От подготовката и готвенето до съхранението, цялата професионална гама Wrapamster е разработена, за да издържи на натоварена кухненска среда, както и да защити храната, да намали отпадъците и да запази целостта на съставките и съдовете.

Системата за дозиране Wrapmaster повишава хигиената, намалява разходите, и гарантира безопасност при употреба. 

Доверени на професионални готвачи в продължение на повече от 25 години в повече от 36 страни, дозаторите Wrapmaster се предлагат в различни размери, 
за да отговарят на изискванията на всяка професионална кухня от големи заведения с голям обем до мобилни операции в малки кухни.
 

 
Дозаторите Wrapmaster имат патентовано скрито острие, което ги прави безопасни за използване, като същевременно осигуряват идеалното рязане всеки път. 
Доказано е, че намаляват загубите и увеличават производителността, спестявайки ценно време и пари на готвачите. 

Дозатори  Wrapmaster осигуряват безпроблемно дозиране на фолио и хартия за печене с помощта на оригинални ролки Toppits. 
 
 
Препоръчана от специалисти по безопасност на храните, гамата  Wrapmaster помага за предотвратяване на кръстосано замърсяване, 
като е лесна за почистване и дезинфекция по време на обслужване и лесна за дезинфекция в  съдомиялна машина.
 
Cofresco Foodservice са собственици на марката Wrapmaster и пазарни лидери в Обединеното кралство с над 40 години опит в индустрията за хранителни услуги. 
Разраствайки се бързо в Европа и разширявайки се в световен мащаб чрез марките Wrapmaster®, Toppits Professional Wrapmaster® и Albal Professional Wrapmaster®, Cofresco Foodservice има богат международен опит в сектора на хранителните услуги. 
 
Сканклийн има специално предложение за безплатно оборудване с дозатори Wrapmaster. 

Разгледайте предложенията на https://bit.ly/430M1hp
 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари