Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

НОВО! Луксозна хотелска козметика Amouage от ADA Cosmetics. Непоколебима таотдаденост към оманското наследство

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

През последните четири десетилетия, творенията на Amouage, всепризнатата къща за парфюми, родена в Султаната на Оман, завладяха ценителите на аромати от всички краища на света. За първи път в своята история, Amouage разгърна напълно своята артистична мощ в колекция от хотелски козметика в партньорство с ADA Cosmetics. Линията е с аромата Reflection - един от най-емблематичните аромати на Amouage.

ИКОНА В СВЕТА НА ПАРФЮМЕРИЯТА


Използвайки само най-добрите съставки от цял свят, парфюмите Amouage са съставени от световно признати парфюмеристи в Париж,  Женева и Ню Йорк.
Всяко творение е внимателно и ръчно изработено с вкус, за да представи автентична, дълготрайна и елегантна следа. Цветя, подправки и дървесина се съчетават в отлична храмония.


СЪКРОВИЩА ОТ ОМАН: ЕСЕНЦИЯ ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА


Reflection въплъщава авангардния дух на Amouage, както и неговия непоколебим ангажимент да развива и облагородява изкуството на парфюмерията.
Серията хотелска козметика е изцяло веган, без ГМО и съдържа една от характерните съставки на Amouage, най-рядкото и най-ценно качество на тамян Hojari, събран в пустинните плата на Оман.
Смятан за дар от Бог, тамянът Hojari е възхваляван от ранната античност заради загадъчния си аромат, както и заради терапевтичните си ползи и естествените си противовъзпалителни свойства, използвани за подхранване на кожата и възстановяване на епидермиса.