Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Tork пусна нова система за освежаване на въздуха

Tork пусна нова система за освежаване на въздуха
Предизвикателствата с настоящите освежители за въздух
 
Санитарните помещения и тоалетните са най-големия източник на оплаквания - 45% от оплакванията, които фасилити мениджърите получават са именно заради ароматизирането в тях.  
Скорошно проучване на Tork показва, че 67% от служителите твърдят, че е по-вероятно да се оплакват от тоалетна, отколкото от който и да е друг аспект на техния офис. Следователно е изключително важно тоалетните да се управляват ефективно, за да се осигури стандарт на чистота, който кара хората да се чувстват добре.
 
Лошите миризми в санитарните помещения и тоалетни имат отрицателно въздействие върху бизнес репутацията, и затова много традиционни освежители за въздух се борят да бъдат ефективни поради техния ефект на „пръскане и избледняване“. Те, също така, трябва да бъдат поставени високо по стените, за да доставят свежест на цялото помещение, което със сигурност не е идеално за проверки на диспенсъри и зареждане.
 
„Ние винаги се поставяме на мястото на нашите клиенти, когато разработваме иновации. Нашето проучване показа предизвикателствата, които изпитват с традиционните освежители за въздух, както тяхната функция, така и достъпа им от почистващия персонал. Подчертава се това, че те наистина искат решение за постоянен аромат, както и система, която може да бъде много по-лесно обслужвана.“ казва Мета Грюнден, Essity.
 
         
 
Нов освежител за въздух, който разпределя аромата равномерно и непрекъснато
 
Tork пусна нова система, която прави много по-лесно поддържането на вашите тоалетни винаги свежи. То използва високотехнологично решение, което без пръскане на аерозол неутрализира миризмите непрекъснато и равномерно. Изследванията показват, че най-важният фактор, който клиентите посочват при избора на продукт за грижа за въздуха, е „дълготрайното действие“. Освежителят за въздух Tork Constant може да издържи до 90 дни, преди да има нужда от повторно пълнене, с набор от аромати, които елиминират лошите миризми, създавайки постоянно, свежо изживяване в помещенията и тоалетните и помага на мениджърите да избегнат оплаквания в тоалетната.
 
Система, която е лесна за поддръжка и подмяна на аромата
 
71% от почистващия персонал се съгласява с това, че ако дозаторите за ароматизиране са по-удобни за бързо лесно презареждане, те биха имали повече време за други задачи по почистване.
 Дозаторът за освежител за въздух Tork Constant е сертифициран „Лесен за използване“ за бързо презареждане. Гъвкавостта му относно мястото и височината, на която може да се монтира също позволява лесна поддръжка. Презареждането и смяната на батериите също могат да бъдат планирани в съществуващите процедури за почистване, за да се спести ценно време на персонала.
Лесно е да осигурите страхотно изживяване в тоалетната с интелигентно, устойчиво управление на хигиената от Tork.
 
За повече информация може да разгледате тук: https://scanclean.bg/product/5458/tork-dozator-za-aromatizirane-na-vazduh-system-a3.html
 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари