Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Съчетание на устойчивост и качество: новите кърпи за ръце Tork Natural Color

Съчетание на устойчивост и качество: новите кърпи за ръце Tork Natural Color
Качеството има нов цвят. С новите продукти Natural color, Tork, представя меки и ефективни кърпи за ръце, изработени от 100% рециклирани влакна.
 
Качеството и устойчивостта вече не се изключват взаимно. Кърпите за ръце Tork Natural color  осигуряват страхотно изживяване на гостите, като същевременно подобряват устойчивостта  на хигиената.
 
Използвали ли сте някога кафяви хартиени кърпи или тоалетна хартия?
 
В миналото те не са били много популярни сред гостите, служителите и други крайни потребители, защото не са билидобре абсорбиращи, били са по-груби върху кожата и са оставяли впечатлението, че са с ниско качество.
Днес, обаче, това се променя – лидерът в иновациите Tork показва, че устойчивостта и качеството вече не се изключват взаимно. За новото семейство продукти Tork Natural color, професионалните експерти по хигиена превърнаха грубото в меко и придадоха нов цвят на високо качество – с меки и ефективни кърпи за ръце, изработени от 100% рециклирани влакна. Цветната гама Tork Natural е още една стъпка към кръгова икономика – като същевременно отговаря на промените на пазара на хартия.
 
Иновация: Меки и устойчиви продукти за тоалетна
 
В продължение на много години Tork използва висококачествени рециклирани материали за своите продукти. Но „Рециклираните влакна с по-добри и по-ярки качества като офис хартия и вестници се превърнаха в оскъден ресурс. С повече хора, работещи от вкъщи, и бизнеси, които преминават към поведение без хартия, предлагането на рециклирана хартия е по-малко“, казва Томас Гандемо, мениджър за глобални иновации на марката в Tork.
 
„Трябваше да намерим алтернативни източници на влакна, за да осигурим достъп до рециклирани влакна.“
С бума на електронната търговия предлагането на използвани картонени кутии се увеличи по целия свят. В резултат на това Tork се пренасочи към използването на тези рециклирани кутии като един от своите източници на фибри.
Иновацията: кърпите за ръце от гамата продукти Tork Natural color са меки и имат същото качество като подобни продукти Tork Advanced.
 
„Клиентите вече не трябва да избират между устойчивост и производителност. Семейството продукти Tork Natural color е чудесен избор за клиенти, които искат да покажат своя екологичен ангажимент, като същевременно запазят същото високо качество на Tork“, казва Ивет Перез Бадило, глобален бранд директор на хигиенни системи. „Това е малка декларация за устойчивост, но много малки действия допринасят за голяма промяна“, подчертава тя.
 
                                                                                     
 
Офис служителите и посетителите на ресторантите ценят устойчивите продукти
 
Висококачествените кърпи за ръце и тоалетна хартия в светлокафяв цвят са лесен начин да покажете на служителите, гостите и посетителите, че устойчивостта е приоритет - и фасилити мениджмънтът взема активно участие в прехода към по-устойчиво и кръгово общество.
 
Проучване на потребителите показва, че 83% от офис служителите и посетителите на ресторанти са съгласни, че предлагането на хартиени кърпи в естествен цвят, направени от 100% рециклирани материали, е добър начин за ресторантите да покажат своя екологичен ангажимент.
 
87% харесват идеята за рециклиране на продукти за еднократна употреба, като кашони за производство на хартиени кърпи.
 
85% от офис служителите са готови да използват тоалетна хартия в естествен цвят в офиса – стига качеството да е същото като това, с което са свикнали.
 
Новата тъкан на Tork е направена от 100% рециклирани влакна. 30-50% идват от използвани велпапе кашони, като картонени опаковки за транспортиране. Останалата част произтича от други източници на рециклирани влакна, като сортирана офис хартия.
 
Всички продукти са FSC® и EU Ecolabel сертифицирани.
 
Подобряването на бизнес ефективността чрез устойчиво управление на хигиената е в основата на марката Tork. Ето защо „повече висококачествени естествено оцветени продукти ще бъдат пуснати на пазара през идните години“, казва Томас Гандемо.
 
Къпри за ръце Tork Natural Color разгледай и поръчай тук: https://scanclean.bg/product/5453/tork-karpi-za-ratse-na-rolka-natural-advanced-6-h-150-m-system-h1.html
 
 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари