Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Хигиена на ръцете от TORK

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

Изследванията показват, че ръцете съдържат най -много бактерии и вируси, които причиняват заболявания. Патогените, скрити в ръцете, влизат в телата ни най - често, когато докоснем лицето, очите или устата си и могат да нахлуят и през малки пори по кожата. Редовното измиване на ръцете и внимателното им избърсване са от голямо значение не само от гледна точка на грижата за ръцете, но и за защита на нашето здраве.

Отговорността към хигиената на ръцете е изключително важна и допринася за предотвратяване на разпространението на инфекции.
 
Като световен лидер в областта на професионалната хигиена, Tork има за цел да повиши хигиенните стандарти на всички хора, докато са извън дома си, както и да подобри благосъстоянието на работното място.
Повече от 50 години, решенията за хигиена на Tork покриват очакванията и удовлетвореността на работния процес във всички сектори на работа – здравеопазване, образование, промишленост, ХВП, Хорека, фасилити мениджмънт, обществени места.
 
Разнообразие от продукти за хигиена на ръцете от Tork
 
Измиващите и дезинфекциращи ръцете продукти на Tork са основно три вида:
 

 

 

  

 
Дозаторни системи Tork
 
Продуктите за хигиена на ръцете на Tork се предлагат в безопасни и добре защитени дозатори -  защитена система, която гарантира, че в бутилката не може да попаднат инфекция или бактерии, което иначе е често срещано при конвенционалните дозатори за сапуни и дезинфектанти за многократно зареждане.
 
За да изберете правилното оборудване за измиване и дезинфекция на ръцете, трябва да вземете предвид следните критерии:
 
  • Какви замърсявания / микроби трябва да се отстраняват от ръцете?
  • Колко често трябва да миете ръцете си?
  • Колко място има в помещение за монтиране на дозатора?
  • Какъв е средният дневен трафик в санитарното помещение?
  • Възможно ли е изплакване с вода?
 
Отговорите на горните въпроси ще ви помогнат да изберете правилната система за хигиена на ръцете Tork.
 
 
Защо да изберете сапуни на пяна Tork?
 
Системи за сапун на пяна  Tork  осигуряват икономично и ефективно решение за почистване на ръцете.  Те са идеален избор за санитарни помещения  с голям трафик, тъй като бутилката съдържа до 2.5 пъти повече дози от традиционните системи за течен сапун. Така една бутилка може да издържи до 2.5 пъти по -дълго от същия обем течен сапун. Поради големия капацитет, зареждането на дозаторите се изисква по -рядко, спестявайки време и енергия на обслужващия персонал.
Благодарение на своята текстура, сапунът на пяна може да се разпределя бързо и лесно по ръцете, така че да може ефективно да премахне замърсяванията дори от трудно достъпни места. Нежна към кожата, дерматологично тествана формула съдържа съставки за грижа за ръцете, които предпазват ръцете от изсушаване, дори ако е необходимо често миене.
 
 
   
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари