Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

Tork

Филтри

Tork

Tork е водещата световна марка в областта на хигиената на работното място.
От хартиени кърпи в тоалетни на болници до дозатори за салфетки в трапезариите в ресторанта, Tork доставя страхотно изживяване за потребителя и удобство за купувача.
Всеки път, когато трябва да избършете, подсушите, почистите или полирате, Tork се грижи за това. Богатата гама от дозатори, хигиенни консумативи е проектирана да отговори на специфичните нужди на санитарни помещения промишлени среди, кухни и трапезарии.
Като част от Essity, Tork е посветена да обслужва нужди по устойчив начин - спестявайки ви време, пари и усилия, за да можете да се съсредоточите върху най -важното за вашия бизнес.
Essity е  водеща световна компания за хигиена и здраве, която разработва, произвежда и продава продукти за лична хигиена (Бебешкa грижa, Женскa грижa, Инконтиненция и медицински решения), битова и професионална хигиена. Водещите световни марки на Essity са Tork, TENA както и други марки като Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda и Zewa.
 
Продуктовото разнообразие на Tork включва: Санитарни дозатори – дозатори за кърпи за ръце – автоматични и сензорни, Дозатори за тоалетна хартия, Дозатори за сапуни и дезинфектанти за ръце, Дозатори за WC хигиена, Кошове, Дозатори за кухненски хартиени ролки, Дозатори за индустриални кърпи и ролки, Дозатори за салфетки за маса
 
Разнообразие от консумативи: Кърпи за ръце – кърпи за ръце на ролка или на салфетка, Сапуни за ръце – антибактериални, луксозни, специализирани, течни или на пяна, Дезинфектанти на ръце – гел или пяна, Индустриални кърпи – за подсушаване, за полиране или за почистване, Салфетки за маса
 
Намерете най -доброто за вас!
 
 

191

продукти

Продукти

Страница 1 от 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»