Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

TTS Italy

Филтри

TTS Italy

TTS Италия винаги е била ангажирана с екологичната устойчивост на своето производство и опазването на природните ресурси, като следва много критерии за екологична устойчивост: използване на екологични етикети на компании и продукти, признати на европейско ниво; насърчаване на рециклирането на материали; проектиране на системи, които минимизират въздействието върху околната среда; благоприятстване на чисти енергийни източници; и още много!
 
МНОГOФУНКЦИОНАЛНИ КОЛИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ
TTS се отличава с широката си гама от колички за почистване, произведени от големи количества рециклиран полипропилен, сертифициран като Plastic Second Life.
Полипропиленът прави количките TTS особено здрави, дълготрайни и напълно рециклируеми в края на живота им, допринасяйки по осезаем начин за опазването на околната среда.
 
КОЛИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ С преса
 
TTS предлага широка гама от колички с изстискване на мопа, от най-компактните до най-обхватните, винаги в името на пълната модулност на компонентите и максималното персонализиране, идеални за почистване на всички средни и малки среди.
Всички колички Nick и Nickita се произвеждат с голям процент на рециклирана пластмаса, като същевременно запазват оригиналните цветове с качеството, което винаги е отличавало продуктите на TTS.
TTS количките са зелени дори в края на живота си, полипропиленът, използван при производството им, ги прави 100% рециклируеми.
 
КОФИ
Широката гама от кофи TTS за операции по почистване е изцяло изработена от рециклируем полипропилен и с 50% от теглото, получено от рециклирането.
Кофите TTS се предлагат в различен капацитет и в различни цветове в зависимост от зоната, където ще се използват: продукти с най-високо качество, дълготрайни, подреждащи се за оптимизиране на съхранението и лесни за почистване.
 
МИКРОФИБЪР
TTS предлага широка гама от микрофибри, високоефективни и с ниско въздействие върху околната среда.
Микрофибърът, благодарение на своята висока абсорбираща сила, гарантира голямо покритие на пода, докато физико-механичното действие на неговите влакна действа върху молекулите на мръсотията, улавяйки ги, като по този начин намалява необходимото количество вода и химикал.
Микрофибърът се характеризира с повишена устойчивост и по-дълъг живот на продукта в сравнение с традиционните материали, утвърждавайки се като отлична дългосрочна инвестиция.
Широката гама от влакна на TTS включва плоски мопове и мопове, сертифицирани с Ecolabel EU, знакът за екологично съвършенство на Европейския съюз, който идентифицира продуктите с най-малко въздействие върху околната среда. Престижният етикет е издаден след внимателна оценка от независими експерти, извършена въз основа на строги научно определени критерии.
 
СЪБИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ
TTS предлага широка гама от лесни за почистване контейнери, устойчиви и приятни за окото, в комплект с цветни капаци за разделно събиране на отпадъци.
Линиите Max и Derby също са PSV сертифицирани - поне 30% от теглото им е от рециклирана пластмаса!
Всички полипропиленови контейнери са зелени дори в края на живота си, тъй като са 100% рециклируеми.
 

67

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»