Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

Rubbermaid

Филтри

Rubbermaid

Издръжливост. Доверие. Иновация. Доказана производителност.

Тези думи не просто описват продуктите на Rubbermaid… те описват  марката. Тези думи са доказано верни през цялата история на компанията. В продължение на повече от 50 години Rubbermaid Commercial Products е пионер в продукти, решения от световна класа, които отговарят на предизвикателните изисквания на търговските съоръжения, като същевременно превъзхождат и надминават конкуренцията.

Продукти, пригодени и проектирани да отговарят на нуждите на много различни среди, могат да бъдат забелязани из коридорите на болници, хотели, спортни зали, стадиони, офис сгради, ресторанти и летища по целия свят.

От постелки за баня до контейнери BRUTE до първата кофа за моп, отлята от смола, много се е случило от 1968 г. насам, но ангажимента на Rubbermaid за съвършенство в производството никога не се е колебал.

Днес Rubbermaid са глобален лидер в индустрията за комерсиално почистване, доставяйки изключителни продукти, които просто работят по-добре от останалите. С по-добри продукти хората, които ги използват, работят по-добре.

Всичко започва през 1958 г., когато от Rubbermaid Incorporated е назначен единствен продавач да призовава хотели и мотели да продава изтривалки и изтривалки за баня. Това търговско представяне е началото на институционалния бизнес на Rubbermaid, официално установен като Rubbermaid Commercial Products. RCP става отделна единица от Rubbermaid, Inc. през 1968 г.

Същата година в Уинчестър, Вирджиния, е построен нов завод, за да произвежда и предлага продукти за търговски и институционални пазари.

През 70-те години на миналия век, Rubbermaid Commercial Products повежда технологичното преобразуване от метал и дърво към пластмаса, а до края на десетилетието RCP се разширява извън района на Уинчестър с нов завод за производство и дистрибуция в Тексас. През 80-те години на миналия век RCP е пионер в разработването на високоефективни промишлени, почистващи и селскостопански продукти и затвърждава лидерска позиция на пазара, която остава на мястото си за години напред.

Със седалище в Хънтърсвил, Северна Каролина, и модерни съоръжения в световен мащаб, разположени на четири континента с повече от 1700 сътрудници, Rubbermaid Commercial Products продължачва да се разширява в продуктови категории, където марката има значение и клиентите отдават предимство на иновациите.

Най-популярни серии продукти на Rubbermaid са:

  • Контейнери за пренасяне на суровини или отпадъци Brute
  • Кошове за разделно събиране на отпадъци Slim Jim
  • Почистващи инструменти – мопове, кофи
  • Пепелници за външни условия
  • Куфари и кутии за съхранение
  • Колички за пренасянe, транспортни колички
  • Термочанти за пица
  • Детски столчета и маси за повиване
  • Сгъваеми стълби

Централата на компанията е в Уинчестър, щата Вирджиния и има седалище в Женева, Швейцария. През 2007 г. Rubbermaid Commercial Products придобива активите на United Metal Receptacle Corporation, водеща марка в продуктите за управление на отпадъци, пепелници и аксесоари. През 2008 година Newell Brands придобива Technical Concept Holdings, LLC (“Technical Concepts”) – водещ производител на иновативни продукти за почистване, дезинфекция и ароматизиране в обществени санитарни помещения.
Днес Rubbermaid Commercial Products продължава да се разширява в продуктови категории, в които марките имат значение и клиентите ценят високото качество. RCP са силен и успешен партньор, предлагащ най-добри бизнес практики. 

93

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»