Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

SC Johnson Professional

Филтри
SC Johnson Professional

SC Johnson Professional

SC Johnson Professional е част от SC Johnson - семейна компания и един от водещите световни производители на домакински почистващи продукти и продукти за съхранение, грижа за въздуха, контрол на вредителите и грижа за обувки, както и професионални продукти.

Компанията има дълга история на професионалния пазар, на който започва дейност през 30-те години на миналия век. През 2015 г. компанията започна завръщането си на професионалния пазар с придобиването на Deb Group, която днес е част от SC Johnson Professional, за да служи като цялостен доставчик на решения за индустриални, институционални и здравни потребители.

Разширената организация на SC Johnson Professional включва гама от специализирани продукти за грижа за кожата на работното място заедно с добре познатите потребителски марки SC Johnson и иновативни професионални продукти за почистване и хигиена.

Със задълбочена техническа експертиза продуктовата гама SC Johnson Professional предлага решения, вариращи от грижа за кожата, грижа за пода и повърхностите до грижа за въздуха, съхранение и контрол на вредителите.

24

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»