Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

Wrapmaster

Филтри

Wrapmaster

Гамата дозатори Wrapmaster осигурява безпроблемно дозиране на PVC фолио, алуминиево фолио и хартия /пергамент/ за печене с помощта на оригинални ролки Toppits за дозатори Wrapmaster.
Доверени на професионални готвачи в продължение на повече от 25 години в повече от 36 страни, дозаторите  Wrapmaster се предлагат в различни размери, за да отговарят на изискванията на всяка професионална кухня от големи заведения с голям обем до малки кухни.
Дозаторите Wrapmaster имат патентовано скрито острие, което ги прави безопасни за използване, като същевременно осигуряват идеалното рязане всеки път. Доказано е, че намаляват загубите и увеличават производителността, спестявайки ценно време и пари на готвачите.
Препоръчана от специалисти по безопасност на храните, гамата Wrapmaster помага за предотвратяване на кръстосано замърсяване, като е лесна за почистване и дезинфекция по време на работа и лесна за дезинфекция в съдомиялна машина.
Cofresco Foodservice са собственици на марката Wrapmaster и пазарни лидери в Обединеното кралство с над 40 години опит в индустрията за хранителни услуги. Разраствайки се бързо в Европа и разширявайки се в световен мащаб чрез марките Wrapmaster®, Toppits Professional Wrapmaster® и Albal Professional Wrapmaster®, Cofresco Foodservice има богат международен опит в сектора на хранителните услуги.
Cofresco Foodservice, (по-рано Wrap Film Systems Ltd), е подразделение на Melitta UK Ltd. и е собственост на Cofresco Frischhalteprodukte GmbH & Co. KG, дъщерно дружество на Melitta GmbH Group.
Cofresco Foodservice има акредитации за осигуряване на качество ISO 9001:2008 на Lloyds Register и са основатели на Асоциацията за опаковане на хранителни услуги.

8

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»