Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

Roll Drap

Филтри

Roll Drap

Създадена преди 100 години в Барселона, днес Texia е текстилна компания с повече от 85 служители, използваща модерни технологии, които й позволяват да продава продуктите си по целия свят.

Texia произвеждат продукти, които са лидери в разнообразни сегменти като висок клас ХоРеКа обслужване, авиокомпании и хигиена във фасилити сектора.

Всички продукти RollDrap на Texia са изработени от естествени влакна. Наскоро Texia успешно въведе и рециклиран памук в производството на продуктите си, който памук се доставя от местни доставчици.

БЕЗШЕВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Безшевната технология, по която се изработват продуктите, позволява елиминирането на някои стъпки в производствения процес. Това намалява потреблението на енергия и суровини. Елиминира приблизително 30% от материалите, използвани за шевове в сравнение със сравними продукти.

Texia са част от международната организация с нестопанска цел Better Cotton Initiative (BCI), която насърчава устойчивото отглеждане на памук в световен мащаб, гарантирайки по-добро бъдеще за околната среда и текстилния сектор.

Непрекъснато Texia прави иновации, за да проектира нови продукти и да преработва класическите продукти, включвайки екологични критерии. Фокусирани са върху спестяването на суровини (плат или шевни конци) по време на концептуализацията, проектирането и производството на крайния продукт.

4

продукти