Количка

Количка
Количката е празна.

INPACS спонсорира изцяло номинация за European Cleaning & Hygiene Awards

Дата: 2016-05-05

 

В сектора за професионално почистване работят милиони хора в  Европа, които играят  съществена роля за здравето, визията и възприятието ни.

 

На 29 Септември  на церемония в Барселона ще бъдат раздадени Европейските награди ( European Cleaning & Hygiene Awards).

 

Те са първите награди за този сектор, чието  отличие е сериозно постижение, както за носителите, така и за техните клиенти.

 

Тези награди са най-добрия начин да се докаже, както на служителите така и на клиентите и заинтересованите страни, че работят с наистина водеща компания в този сектор.

Номинациите за награда са изключителна признателност за изпълнителите на тези услуги, дистрибуторите и  мениджърите на компаниите.

Номинациите са общо 10, като една от тях е спонсорирана изцяло от INPACS – номинацията за  „ УСТОЙЧИВОСТ - най-добрите практики и принципи за прилагане в  бизнеса“

 

За номинацията:

 

Терминът "УСТОЙЧИВОСТ" за първи път е въведен в доклад от 1987 г.( Брунтланд ) като "способността да се отговори на нуждите на настоящето, без да излага на риск способността на бъдещите поколения да задоволяват своите нужди".

Товаширокоописание е отворенао за тълкуване, но като цяло се опитвада обхване всичко от социалната отговорност и бизнес етика  до загриженост за околната среда. Грижатаза околната среда е важна част от устойчивото развитие, но тя не представлява само вземане на продукти и решения, които са "зелени".

Устойчивостта не се изразява просто слъскави доклади, които впечатляват  клиентитес бизнес етиката.  Тя изисква непрекъснатости подход.

Тази категория е отворена за всеки бизнес, работещв рамките на  сектора запрофесионално почистване  - услуга, производството и дистрибуцията. Участниците трябва да покажат как принципите на устойчивост са фундаментални за  културатана компанията и са предприети основни инициативи.