Количка

Количка
Количката е празна.

INPACS– Дистрибутор на 2016 г. 

Дата: 2016-10-21

INPACS получи награда в категория „DISTRIBUTORS - EXCELLENCE IN ADDED VALUE INITIATIVES“ на церемонията по връчване на Европейските награди за почистване  и хигиена( European Cleaning & Hygiene Awards) в Барселона. 
Събитието бе организирано от Тhe European Cleaning Journal, единственото Про-Европейско издание в областта на почистващата индустрия, с цел да се признаят и възнаградят високите постижения в почистващия сектор.
Общо десетте категории включват устойчивост,лидерство, партньорства, иновации и други, обхващащи цялата индустрия.
Въпреки силната конкуренция INPACS взе първото място в категория „DISTRIBUTORS - EXCELLENCE IN ADDED VALUE INITIATIVES“ Като единствената наистина глобална група от дистрибутори INPACS илюстрира организация, която надхвърля функцията на доставяне на продукти за почистване чрез непрекъснато предлагане на иновации в клиентските решения. 
За INPACS е чест и гордост тази награда и оценява признанието за опит от всички финалисти и лидери от тази индустрията.
INPACS, като организация с уникално географско покритие в повече от 35 страни в Европа, плюс Израел, Австралия, Северна и Южна Америка, е много наясно с двете си социални и екологични отговорности. В качеството си на основна фигура на пазара, все повече подкрепя социалните проекти за устойчивост. Като показател за силната ангажираност в тази област INPACS спонсорира категорията Sustainability at the European Cleaning and Hygiene Awards.
 
Голямо удоволствие бе за Holger Jung, Global Corporate Account Director of INPACS  да връчи наградата за първо място в категорията за Устойчивост на Markas GmbH. Като водещ изпълнител в Италия, Австрия и Румъния, Markas успя да покаже как принципите на устойчивост са от основно значение за развитието на тяхното дружество и ключът за изпълнение на инициативите.
 
Внимателното планиране на събитието постигна всички очаквания по отношение на качеството и положи изключителна основа за бъдещо увеличаване на разпознаването на INPACS и  ценностите,  зад които застава. 
INPACS поздравява всички победители на наградите и са изключително доволни, за възможността да вземат участие в това велико събитие.